Accountant Barendrecht2019-02-08T09:48:42+00:00

Accountant Barendrecht

Direct een accountant in Barendrecht nodig? Dan schakelt u Bonis Accountancy in. Bonis Accountancy is uw accountant in Barendrecht en omgeving. Wij kunnen u bijstaan als gesprekspartner, klantboard of als financiële coach. Wij helpen u vooruit te kijken en proberen vooraf problemen in te zien en waar mogelijk te voorkomen. Naast accountancy bieden wij ook boekhouding en belastingadvies aan.

Benieuwd naar wat wij bieden? Lees dan verder.

Accountant in Barendrecht

Niet alleen materiele duurzaamheid is belangrijk als duurzame accountant in Barendrecht, maar ook sociale duurzaamheid is een begrip dat veel voor ons betekent. Bij Bonis Accountancy verstaan we hieronder dat we een langdurige werkrelatie en samenwerking aangaan. Binnen deze relatie kunnen er over en weer fouten worden gemaakt door werkgever, werknemer of accountant. Echter hoeft dit net als in het daadwerkelijke huwelijk niet altijd een beëindiging van de relatie te betekenen. Pas wanneer er onoverkomelijke verschillen zijn, zet je daadwerkelijk een punt achter de relatie.

Boekhouder in Barendrecht

Naast accountant ben ik ook bevoegd als boekhouder en dat maakt ons kantoor ook gelijk een boekhoudkantoor in Barendrecht. U vraagt zich misschien af wat het verschil is tussen een boekhouder en een accountant. Een boekhouder in Barendrecht onderhoudt de boekhouding voor een particulier of bedrijf in de regio. Accountants specialiseren zich meer in het inrichten en controleren van boekhoudingen en administraties. Daarnaast zijn accountants bevoegd om de zogenaamde accountantsverklaringen uit te reiken. Deze verklaringen hebben betrekking op financiële betrouwbaarheid. Een accountant controleert jaarrekeningen die worden samengesteld door een boekhouder. Bovendien hebben accountants een beschermde titel en beschikken ze vaak over meer fiscale kennis.

Bonis Accountancy is in principe een accountantskantoor, maar doordat een boekhouder gecontroleerd dient te worden door een accountant, kunt u ook bij ons terecht voor boekhoudkundige zaken. Bonis Accountancy is dus ook uw boekhoudkantoor in Barendrecht.

Belastingadvies in Barendrecht

Wij van Bonis Accountancy leveren als accountants ook belastingadvies in Barendrecht aan particulieren en bedrijven. Bent u van mening dat belastingen een noodzakelijk kwaad zijn, en wilt u dit liever uitbesteden aan een partij die hierin gespecialiseerd is? Dan bent u aan het juiste adres bij Bonis Accountancy voor belastingadvies in Barendrecht. Als accountant en belastingadviseur staan we klaar om al uw belastingzaken te regelen. Dit zorgt ervoor dat een grote last van uw schouders valt en dat u zich kunt richten op uw onderneming of andere belangrijke zaken.

De werkzaamheden die wij doen zijn: zakelijk belastingadvies, jaarlijkse belastingaangifte, aangifte omzetbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, dividendbelasting, schenkingsrecht, successierecht en overige belastingen en contact met de belastingdienst, zoals bezwaarschriften. Dit zijn voornamelijk de werkzaamheden die wij als belastingadviseur voor bedrijven hebben. Deze werkzaamheden vallen vaak ook onder de diensten als accountant. Ook werken we als belastingadviseur en accountant in Barendrecht voor particulieren. We helpen bijvoorbeeld bij de jaarlijkse belastingaangifte of geven hier advies over.

Maak vrijblijvend een afspraak ter kennismaking of neem telefonisch contact met ons op om in contact te komen met een belastingadviseur, boekhouder of accountant.