Accountant Capelle aan den IJssel2019-02-08T09:50:21+00:00

Accountant Capelle aan den IJssel

Heeft u een accountant in Capelle aan den IJssel nodig? Ga dan voor Bonis Accountancy. Bonis Accountancy is uw accountant, boekhouder en belastingadviseur in Capelle aan den IJssel. Wij kijken samen met u vooruit naar wat er gaat komen. Denken we dat er problemen kunnen ontstaan, dan kijken we naar de mogelijkheden om deze te voorkomen.

Neem contact met ons op en kijk wat voor u de mogelijkheden zijn.

Accountant in Capelle aan den IJssel

Zowel materiele als sociale duurzaamheid is voor ons belangrijk als duurzaam accountantskantoor in Capelle aan den IJssel. Met sociale duurzaamheid bedoelen we bij Bonis Accountancy dat we er altijd voor gaan om een langdurige werkrelatie op te bouwen. Dit betekent dat bij een klein foutje, die komen helaas wel eens voor, niet meteen de relatie wordt opgezegd. De fout wordt besproken zodat dit niet meer voorkomt en we gaan weer verder met de werkzaamheden voor u.

Boekhouder in Capelle aan den IJssel

Door mijn basis als accountant ben ik ook bevoegd om boekhoudkundige zaken op mij te nemen en dat maakt van Bonis Accountancy ook gelijk een boekhoudkantoor in Capelle aan den IJssel. U weet misschien niet wat het verschil tussen een accountant en een boekhouder. Een boekhouder in Capelle aan den IJssel verwerkt alles omtrent de boekhouding voor een particulier of bedrijf uit de regio. Accountants zijn er om deze boekhouding in te richten en te controleren of de boekhouding op de juiste manier gebeurt. Daarnaast hebben accountants de bevoegdheid om de zogenaamde accountantsverklaringen uit te reiken. Accountants hebben een beschermde titel, dit ontbreekt bij een boekhouder.

Bonis Accountancy is naast een accountantskantoor dus ook uw boekhoudkantoor in Capelle aan den IJssel en omgeving.

Belastingadvies in Capelle aan den IJssel

Bonis Accountancy is ook actief op het gebied van belastingadvies in Capelle aan den IJssel. Bent u opzoek naar iemand die uw belastingzaken uit handen kan nemen? Dan bent u aan het juiste adres bij Bonis Accountancy voor belastingadvies in Capelle aan den IJssel. Als belastingadviseur staan we klaar om al uw belastingtechnische zaken op orde te brengen. Dit zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over alle verschillende aangiftes en belastingtechnische zaken.

Naast bedrijven staan wij als accountant, boekhouder en belastingadviseur ook klaar om particulieren te helpen met de belastingaangifte of om u te voorzien van belastingadvies.

Wilt u weten wat Bonis Accountancy voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en schakel ons in als uw accountant in Capelle aan den IJssel.