Accountant Dordrecht2019-02-08T09:52:43+00:00

Accountant Dordrecht

Heeft u een accountant in Dordrecht nodig? Kies dan voor Bonis Accountancy. Bonis Accountancy is uw accountant in Dordrecht. Wij staan u bij als gesprekspartner, klantboard of als financiële coach. Door samen met u vooruit te kijken, proberen vooraf problemen in herkennen en waar mogelijk proberen we deze te voorkomen. Naast accountancy kunt u bij ons ook terecht voor een boekhouder of een belastingadviseur.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Accountant in Dordrecht

Sociale duurzaamheid vinden net zo belangrijk als materiele duurzaamheid als duurzame accountant in Dordrecht. Bij Bonis Accountancy verstaan we hieronder dat we een samenwerking aangaan voor de lange termijn. Het kan natuurlijk gebeuren dat er fouten worden gemaakt door onze accountants in Dordrecht, werknemers of door de werkgever, maar net als in elke andere langdurige relatie hoeft een foutje niet altijd te betekenen dat de relatie gestopt moet worden. Dit gebeurt pas als het daadwerkelijk niet meer te redden is.

Boekhouder in Dordrecht

Bonis Accountancy is niet alleen een accountantskantoor maar ook een boekhoudkantoor. U bent misschien benieuwd wat het verschil is tussen een boekhouder en een accountant. Een boekhouder in Dordrecht onderhoudt, zoals de naam doet vermoeden, de boekhouding voor een particulier of bedrijf in de regio. Accountants zijn er om het werk van de boekhouder te controleren en de boekhouding op de juiste manier in te richten. Daarnaast zijn accountants bevoegd om de zogenaamde accountantsverklaringen uit te reiken. Afhankelijk van de opdracht die de accountant heeft gekregen wordt een bepaalde verklaring afgegeven. Een accountant heeft een beschermde titel en beschikken ze vaak over kennis over de verschillende belastingen.

Bonis Accountancy is een accountantskantoor en boekhoudkantoor in een. Bonis Accountancy is daarom uw multifunctionele boekhoudkantoor in Dordrecht.

Belastingadvies in Dordrecht

Bij Bonis Accountancy geven we naast ons werk als accountants ook belastingadvies in Dordrecht aan particulieren en bedrijven. Heeft u altijd moeite met het invullen van de verschillende belastingen en ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan bent u aan het juiste adres bij Bonis Accountancy voor belastingadvies in Dordrecht. Als accountant en belastingadviseur staan we voor u paraat om al uw belastingtechnische zaken te regelen. Hiermee halen we een grote ergernis bij u weg en kunt u alle aandacht geven aan uw onderneming.

De verschillende werkzaamheden die wij uitvoeren als belastingadviseur zijn: zakelijk belastingadvies, jaarlijkse belastingaangifte, aangifte omzetbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, dividendbelasting, schenkingsrecht, successierecht en overige belastingen en contact met de belastingdienst zoals bezwaarschriften. Dit zijn de werkzaamheden die wij als belastingadviseur voor bedrijven het meeste tegenkomen. Er zit vaak ook een bepaalde overlapping in met de diensten als accountant. Daarnaast geven we belastingadvies in Dordrecht aan particulieren.

Maak vrijblijvend een afspraak ter kennismaking en vertel ons of u op zoek bent naar accountant, boekhouder of belastingadviseur in Dordrecht.