Accountant Ridderkerk2019-02-08T09:55:02+00:00

Accountant Ridderkerk

Heeft u een accountant in Ridderkerk nodig? Ga dan voor Bonis Accountancy. Bonis Accountancy is uw accountant in Ridderkerk. Wij staan u bij als gesprekspartner, klantboard of als financiële coach. Wij helpen u vooruit te kijken en proberen vooraf problemen in te zien en waar mogelijk te voorkomen. Naast accountancy kunt u bij ons ook terecht voor boekhouding of belastingadvies.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Accountant in Ridderkerk

Materiele duurzaamheid vinden wij belangrijk als duurzame accountant in Ridderkerk maar dat is niet alles, ook de sociale duurzaamheid vinden wij belangrijk. Bij Bonis Accountancy verstaan we hieronder dat we een werkrelatie voor de lange termijn aangaan. Het kan natuurlijk gebeuren dat er fouten worden gemaakt tijdens de werkzaamheden door onze accountants in Ridderkerk of door de werkgever, maar net als in het huwelijk hoeft dit niet altijd te betekenen dat de relatie wordt beëindigd. Pas als je echt op elkaar bent uitgekeken ga je uit elkaar.

Boekhouder in Ridderkerk

Als accountant ben ik ook bevoegd als boekhouder, dit zorgt ervoor dat ons kantoor ook gelijk een boekhoudkantoor in Ridderkerk is. U vraagt zich misschien af wat het verschil is tussen een boekhouder en een accountant. Een boekhouder doet de boekhouding voor een particulier of onderneming in de regio. Accountants zijn er juist voor het controleren van de boekhoudingen en administraties die de boekhouders doen. Ook kunnen accountants accountantsverklaringen uitreiken. Deze verklaringen zijn er in verschillende vormen, afhankelijk van de opdracht die de accountant heeft gekregen. Een accountant controleert alles dat wordt samengesteld door een boekhouder. Bovendien hebben boekhouders geen beschermde titel en beschikken ze vaak over minder fiscale kennis.

Doordat Bonis Accountancy werkt met een accountant kunnen wij ook de werkzaamheden van een boekhouder uitvoeren. Wij zijn dus niet alleen uw accountantskantoor maar ook uw boekhoudkantoor in Rotterdam.

Belastingadvies in Ridderkerk

Wij van Bonis Accountancy geven belastingadvies in Ridderkerk aan particulieren en bedrijven. Vindt u belastingen een hoop gedoe en wilt u dit liever overlaten aan een professional? Of bent u als particulier op zoek naar hulp bij de jaarlijkse belastingaangifte? Dan bent u aan het juiste adres bij Bonis Accountancy voor belastingadvies in Ridderkerk. Als accountant en belastingadviseur staan we klaar om al uw belastingzaken te regelen. Dit zorgt ervoor dat een grote last van uw schouders valt en dat u zich kunt richten op uw onderneming of andere belangrijke zaken.

De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn: zakelijk belastingadvies, jaarlijkse belastingaangifte, aangifte omzetbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, dividendbelasting, schenkingsrecht, successierecht en overige belastingen en contact met de belastingdienst zoals bezwaarschriften. Dit zijn voornamelijk de werkzaamheden die wij als belastingadviseur voor bedrijven hebben.

Maak vrijblijvend een afspraak ter kennismaking of neem telefonisch contact met ons op voor een accountant, boekhouder of belastingadviseur in Ridderkerk.