Accountant Rijswijk2021-08-20T19:26:40+00:00

Accountant Rijswijk

Bent u op zoek naar een accountant in Rijswijk? Dan bent u op het juiste adres bij accountantskantoor Bonis Accountancy. Cijfers zijn interessante gegevens voor ambtenaren, regelmakers, boekhouders en belastingadviseurs, maar niet voor ondernemers. Behalve voor accountants. Wij vinden accountancy een boeiend vak. De cijfers zeggen namelijk iets over het verleden.

Bonis Accountancy is uw accountant in Rijswijk. Wij staan u bij als gesprekspartner, klantboard of als financiële coach. Wij helpen u vooruit te kijken en proberen vooraf problemen in te zien en waar mogelijk te voorkomen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Accountantskantoor Rijswijk

Op ons accountantskantoor in Rijswijk houd ik me als accountant elke dag bezig met financiën. Toch is geld niet altijd alles. Mede hierom heb ik mijn accountantskantoor in Rijswijk in 2021 ingericht op een manier waarbij duurzaamheid belangrijk is. Het kantoor is ingericht met tweedehands meubelen. Daarnaast zijn ze volledig recyclebaar en is er geen kunststof of spaanplaatmateriaal aanwezig. Ook tijdens de lunch op ons accountantskantoor in Rijswijk wordt er zoveel mogelijk gebruikgemaakt biologische en/of fair trade producten.

Duurzame accountant in Rijswijk

Niet alleen materiële duurzaamheid is belangrijk als duurzame accountant in Rijswijk, maar ook de sociale duurzaamheid. Bij Bonis Accountant in Rijswijk verstaan we hieronder dat we een langdurige werkrelatie aangaan. Het kan natuurlijk gebeuren dat er fouten worden gemaakt door onze accountants of door de werkgever maar net als in het huwelijk hoeft dit niet altijd te betekenen dat de relatie wordt beëindigd. Pas als je echt op elkaar bent uitgekeken ga je uit elkaar.

Accountancy bureau Rijswijk

Op ons accountancy bureau in Rijswijk hebben we ervoor gekozen om ons te specialiseren op een aantal gebieden in het accountant vak, dit zijn: advies inzake duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, het geven lezingen, advies van ondernemingsvorm en advies inzake de continuïteit van de onderneming. Naast onze specialismen op ons accountancy bureau in Rijswijk in de eerder genoemde diensten bieden wij u ook de reguliere accountancydiensten aan zoals hulp bij uw financiële administratie, voeren van loonadministratie, aangifte van verschillende belastingen, contact met de belastingdienst, samenstellen en/of controleren van de jaarrekening, opstellen van financiële overzichten en publicatiestukken en nog meer diensten.

Wij als accountancy bureau in Rijswijk zetten ons in voor het midden- en kleinbedrijf. Dit is een belangrijke groep die zich moet kunnen richten op waar ze goed in zijn: het ondernemen.

Op zoek naar een accountant in Rijswijk en omstreken? Dan bent u bij Bonis Accountancy aan het juiste adres.