Accountant Schiedam2019-02-08T09:59:09+00:00

Accountant Schiedam

Heeft u een accountant in Schiedam nodig? Ga dan voor Bonis Accountancy. Wij zijn uw accountant in Schiedam. Wij kunnen u van dienst zijn als gesprekspartner, klantboard of als financiële coach. Door onze jarenlange ervaring kunnen we problemen aanzien komen en deze proberen te voorkomen als dit mogelijk is. U kunt bij Bonis Accountancy terecht voor een accountant, boekhouder of belastingadviseur.

Op zoek naar een accountant, boekhouder of belastingadviseur? Neem dan vrijblijvend contact op.

Accountant in Schiedam

Als duurzame accountant gaan wij niet alleen voor materiele duurzaamheid maar ook voor de sociale duurzaamheid. Bij Bonis Accountancy verstaan we hieronder dat we een langdurige werkrelatie aangaan met de klant. Het maken van fouten is niet wenselijk, maar wel menselijk. Het kan dus voorkomen dat er fouten worden gemaakt. Deze fouten hoeven niet te betekenen dat we de relatie gelijk verbreken. Door te vertrouwen op elkaar kan de langdurige werkrelatie blijven bestaan en blijven verbeteren.

Boekhouder in Schiedam

Doordat ik als accountant ook bevoegd ben als boekhouder kunt u ook op ons rekenen als boekhoudkantoor in Schiedam. Het verschil tussen een boekhouder en een accountant is niet voor iedereen duidelijk. Een boekhouder in Schiedam verwerkt alles wat te maken heeft met de boekhouding voor een particulier of bedrijf in de regio. Accountants zijn er om te zorgen dat de boekhouding en administratie op de juiste manier wordt ingericht en controleert dit allemaal. Accountants dienen ook accountantsverklaringen af te geven. Deze verklaringen gaan over de financiële betrouwbaarheid en verschillen per opdracht die de accountant heeft gekregen.

Bonis Accountancy staat te boek als een accountantskantoor, maar door mijn bevoegdheid als accountant kunnen wij ook boekhoudkundige zaken op ons nemen. Bij Bonis Accountancy kunt u dus ook terecht voor boekhoudkantoor in Schiedam.

Belastingadvies in Schiedam

Naast accountancy en boekhoudkundige zaken leveren we bij Bonis Accountancy ook belastingadvies in Schiedam aan particulieren en bedrijven. Vindt u belastingaangifte te ingewikkeld of bent er elke keer te veel tijd aan kwijt? Dan bent u aan het juiste adres bij Bonis Accountancy voor belastingadvies in Schiedam. Niet alleen als accountant staan we voor u klaar maar ook als belastingadviseur staan we klaar om al uw belastingzaken te regelen. Dit zorgt ervoor dat u tijd overheeft voor andere zaken.

De werkzaamheden die wij doen als belastingadviseur beslaan alles wat met de belasting te maken heeft, van aangifte van de inkomstenbelasting tot het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte. Dit nemen wij u allemaal uit handen als u kiest voor Bonis Accountancy.

Schakel ons kantoor nu in als uw nieuwe boekhouder, accountant of belastingadviseur.