Accountant Spijkenisse2019-02-08T09:59:42+00:00

Accountant Spijkenisse

Direct een accountant uit Spijkenisse nodig? Neem dan contact op met Bonis Accountancy. Bonis Accountancy is uw accountant in Spijkenisse en omgeving. Wij zijn er voor u als gesprekspartner, klantboard of als financiële coach. Wij proberen om samen met u problemen te zien voordat ze er zijn zodat we deze waar mogelijk kunnen voorkomen. Naast accountancy zijn wij tevens in te schakelen als boekhouder of belastingadviseur.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Accountant in Spijkenisse

Niet alleen materiële duurzaamheid is belangrijk als duurzame accountant in Spijkenisse; ook sociale duurzaamheid is een begrip dat wij als zeer waardevol achten. Bij Bonis Accountancy verstaan we hieronder dat we een langdurige werkrelatie met elkaar aangaan. Binnen deze relatie zijn fouten menselijk, ook door uw accountant uit Spijkenisse, maar dit hoeft niet per direct een beëindiging van de werkrelatie te betekenen. Net als in het normale huwelijk is communicatie en menselijkheid een belangrijk aspect.

Boekhouder in Spijkenisse

Als accountant ben ik logischerwijs ook bevoegd als boekhouder, wat ons kantoor gelijk een boekhoudkantoor in Spijkenisse maakt. U vraagt zich wellicht af wat het verschil is tussen een boekhouder en een accountant. Een boekhouder in Spijkenisse onderhoudt de boekhouding voor particulieren en bedrijven. Een accountant is er juist voor het inrichten en controleren van administraties en boekhoudingen. Daarbij is een accountant bevoegd om zogeheten accountantsverklaringen uit te reiken. Deze verklaringen hebben betrekking op financiële betrouwbaarheid. Een accountant controleert tevens de jaarrekeningen die worden samengesteld door een boekhouder. Tot slot hebben accountants beschermde titel en beschikken ze vaak over meer fiscale kennis dan de gemiddelde boekhouder.

Bonis Accountancy is in principe een accountantskantoor, maar doordat een boekhouder gecontroleerd dient te worden door een accountant, kunnen wij ook boekhoudkundige zaken op ons nemen. Kom dus ook naar Bonis Accountancy als u op zoek bent naar boekhoudkantoor in Spijkenisse.

Belastingadvies in Spijkenisse

Wij van Bonis Accountancy leveren ook belastingadvies in Spijkenisse aan particulieren en bedrijven. Bent u van mening dat belastingen een noodzakelijk kwaad en wilt u dit liever uitbesteden aan een professional of bent u op zoek naar hulp bij de belastingaangifte? Dan bent u aan het juiste adres bij Bonis Accountancy voor belastingadvies in Spijkenisse. Dit zorgt ervoor dat een grote last van uw schouders valt en dat u zich kunt richten op uw onderneming of andere belangrijke zaken.

De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn als belastingadvies omvatten alles wat met belasting te maken heeft, van het invullen van verschillende aangiftes tot het contact onderhouden met de belastingdienst. Een gedeelte van deze werkzaamheden vallen ook onder de diensten als accountant.

Maak vrijblijvend een afspraak ter kennismaking en ontdek de mogelijkheden die wij bieden.