Belastingadviseur Rijswijk2021-08-20T19:27:46+00:00

Belastingadviseur Rijswijk

Op zoek naar een belastingadviseur in Rijswijk? Schakel dan Bonis Accountancy in. Er zijn veel mensen die de kriebels krijgen als ze het woord ‘belasting’ horen of als ze de blauwe envelop op de deurmat zien liggen. Bent u zo iemand? Dan kunt u terecht bij Bonis Accountancy. Wij zijn namelijk ook werkzaam als belastingadviseur in Rijswijk.

Benieuwd wat ik als belastingadviseur  voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

 Belastingadvies in Rijswijk

Wij van Bonis Accountancy leveren ook belastingadvies in Rijswijk aan particulieren en bedrijven. Bent u van mening dat belastingen een noodzakelijk kwaad en wilt u dit liever uitbesteden aan een professional of bent u op zoek naar hulp bij de particuliere belastingaangifte? Dan bent u aan het juiste adres bij Bonis Accountancy voor belastingadvies in Rijswijk  Als belastingadviseur staan we klaar om al uw belastingzaken te regelen. Dit zorgt ervoor dat een grote last van uw schouders valt en dat u zich kunt richten op uw onderneming of andere belangrijke zaken.

Werkzaamheden belastingadviseur

Als belastingadviseur in Rijswijk doen we alle werkzaamheden die te maken hebben met de verschillende belastingen, zowel particulier als bedrijfstechnisch. De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn: zakelijk belastingadvies, jaarlijkse belastingaangifte, aangifte omzetbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, dividendbelasting, schenkingsrecht, successierecht en overige belastingen en contact met de belastingdienst zoals bezwaarschriften. Dit zijn voornamelijk de werkzaamheden die wij als belastingadviseur voor bedrijven hebben. Ook werken we als belastingadviseur in Rijswijk voor particulieren. We helpen bijvoorbeeld bij de jaarlijkse belastingaangifte van een particulier of geven hier advies over.

Kiezen voor een belastingadviseur in Rijswijk

Het kiezen voor een belastingadvies in Rijswijk is lastig. Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor het inhuren van een belastingadviseur. De belastingadviseur zal ervoor zorgen dat je maximaal belastingvoordeel krijgt. Daarnaast neemt hij of zij veel werk uit handen. Er zijn veel aanbieders en soms zie je de verschillen niet meer. Bij Bonis Accountancy ga ik als duurzame belastingadviseur en als mens voor de ‘klik’. Ik kies een klant en een klant kiest voor mij omdat we elkaar inspireren. Het kiezen voor advies van ons kantoor levert u tijdbesparing op. Kiezen voor een belastingadviseur in Rijswijk is dus niet zo moeilijk, ga voor Bonis Accountancy.

Maak vrijblijvend een afspraak ter kennismaking of neem telefonisch contact met ons op.