Boekhouder Rijswijk2021-08-20T19:30:34+00:00

Boekhouder Rijswijk

Bent u op zoek naar een boekhouder in Rijswijk? Ook dan kunt u terecht bij Bonis Accountancy. Voor een vooraf vastgesteld bedrag per maand verzorg ik de boekhouding voor verschillende ondernemers in de regio Haaglanden. Elke maand krijgen de ondernemers een helder overzicht toegestuurd van ons boekhoudkantoor, waarmee de administratie waterdicht is.

Benieuwd naar onze diensten als boekhouder in Rijswijk? Neem contact met ons op.

Boekhoudkantoor in Rijswijk

Als accountant ben ik ook bevoegd als boekhouder en dat maakt ons kantoor ook gelijk een boekhoudkantoor in Rijswijk. U vraagt zich misschien af wat het verschil is tussen een boekhouder en een accountant. Een boekhouder in Rijswijk onderhoudt de boekhouding voor een particulier of bedrijf in de regio. Accountants zijn er juist voor het inrichten en controleren van de boekhoudingen en administraties. Daarnaast zijn accountants bevoegd om de zogenaamde accountantsverklaringen uit te reiken. Deze verklaringen gaan over de financiële betrouwbaarheid. Een accountant controleert de jaarrekeningen die worden samengesteld door een boekhouder. Bovendien hebben accountants beschermde titel en beschikken ze vaak over meer fiscale kennis.

Bonis Accountancy is in principe een accountantskantoor, maar doordat een boekhouder gecontroleerd dient te worden door een accountant kunnen wij ook boekhoudkundige zaken op ons nemen. Bonis Accountancy is dus ook uw boekhoudkantoor in Rijswijk

Werkzaamheden boekhouder in Rijswijk

De werkzaamheden van een boekhouder bestaan uit verschillende taken. Naast het bijhouden van de boekhouding van een bedrijf of particulier heeft de boekhouder de volgende taken: het geven van financieel advies, het invullen van verschillende belastingaangiften, het maken van financiële rapportages, jaarrekeningen en jaarverslagen en het bijhouden van de salarisadministratie en debiteuren- en crediteurenbeheer.

Kiezen voor een boekhouder in Rijswijk

Het kiezen voor een boekhouder in Rijswijk is lastig. Door het grote aanbod zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Bij Bonis Accountancy ga ik als duurzame accountant en als mens voor de ‘klik’. Ik kies een klant en een klant kiest voor mij omdat we elkaar inspireren. Voor een vast bedrag per maand verzorg ik de gehele boekhouding van ondernemers uit de regio Rijswijk. Door een helder overzicht die ik maandelijks opstuur is jouw administratie waterdicht. Kiezen voor een boekhouder in Rijswijk is dus helemaal niet zo lastig als het lijkt.

Maak vrijblijvend een afspraak ter kennismaking of neem telefonisch contact op met ons boekhoudkantoor.