Werkwijze2019-08-19T11:10:59+00:00

Werkwijze

De kracht van ‘de klik’ en inspirerend werken

Als de duurzame accountant (maar ook als mens) ga ik voor de  ‘klik’. Ik kies voor de klant en de klant kiest voor mij, omdat wij elkaars inspiratiebron zijn. Ik heb een vooruitziende blik waarbij menig klant zijn/haar voordeel mee heeft gedaan.

App

Om u nog beter van dienst te zijn hebben wij een App ontwikkeld. Klik hier om hem te  downloaden.

Abonnement en geen uurtje-factuurtje

Ik heb een hekel aan uurtje – factuurtje, want bij mij gaat het om het vertrouwen. Via vaste maandbedragen bouw ik aan een duurzame relatie met mijn klanten. Het werken met vaste maandbedragen gaat op verzoek van de klant. Het is logisch dat niet voorspelbare zaken apart in rekening worden gebracht. Hierbij valt te denken aan het coachen van een medewerker om bijvoorbeeld bepaalde processen beter te stroomlijnen binnen de onderneming. De maandbedragen worden gedurende het jaar niet aangepast voor meer- of minderwerk.

Op gemaakte afspraken wordt niet teruggekomen. Wel houd ik alle bestede tijd bij en stel ik achteraf vast of de vaste maandbedragen een redelijke afspiegeling zijn van de bestede tijd. Bij een sterke afwijking wordt het vaste maandtarief voor het volgende jaar naar boven of naar beneden bijgesteld. In de opdrachtbevestiging staat precies omschreven welke werkzaamheden onder het ‘vaste’ tarief vallen en welke niet.

Home » Werkwijze

Contact

Ad Bonis
Steenvoordelaan 48
2284 CX Rijswijk
T. 06-54696287
E. info@bonis.nl

BTW: NL8234.01.091.B.01

Actualiteiten